Sponsor for Hana

Vi i Rebuild liker å bidra i lokalmiljøer, spesielt der hvor det gjøres et godt stykke arbeid ut mot barn og ungdom. Vi har derfor valg å gå inn som sponsor i Hana IL. Hana er den tredje lokale idrettsklubben som vi inngår sponsor avtale med. Det er mange små lokale klubber som gjør en formidabel jobb i form av frivillighet og mange timer med kjøring og oppfølging av deres yngre medlemmer. Skal vi få fremtidige lokale talenter til de store klubbene i distriktet er dette arbeidet noe av det viktigste som gjøres.

I dagens fotballverden blir flere og flere tjenester og verktøy IT-baserte. For å forenkle vår hverdag og sette ting i bedre system når det gjelder deling av nettverk og tilrettelagt hastighet var Hana IL avhengig av å finne en profesjonell samarbeidspartner. I Rebuild har vi funnet dette. De er proffe i hverdagen, og veldig ekspeditte hvis problemer oppstår i den daglige drift. Vi er veldig fornøyd med å ha med nettopp Rebuild i vårt business-nettverk.
– Owe Salvesen, Hana IL